maanantai 12. kesäkuuta 2017

Syksyn kursseja

Syksyllä järjestetään liha-alan koulutuksia. 


Hygieniapassi-koulutus ja tentti, 3.8. klo 9-16 Pudasjärvi, OSAO. Jyrkkäkoskentie 18 A.

Tuotekehitys tutuksi, säilykkeiden teko- kurssi, 22.-23.8 Rovaniemi, Lapin ammattiopisto, Jänkätie 1.

Tuotekehitys tutuksi 4.-6.9. ja jatko-osa 15.1.-17.1., Rovaniemi, Lapin ammattiopisto, Jänkätie 1.

Lihanleikkuu 1 – kurssi, 11.-13.9. Rovaniemi, Lapin ammattiopisto, Jänkätie 1.

Lihanleikkuu 2 – kurssi, 6.-8.11. Rovaniemi, Lapin ammattiopisto, Jänkätie 1.


Ilmoittautumiset ensisijaisesti osoitteessa parastaporoa.nettilomake.fi tai maaren.angeli@paliskunnat.fi / Maaren 040 768 9231.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti