Parasta poroa-koulutushankkeessa valmistettiin asiantuntijoiden avulla viisi opasta. Oppaat on jaettu Poromies-lehden välissä 2700 talouteen. Kaikki oppaat ovat saatavilla myös sähköisessä muodossa.
Hyvä tapa toimia poroelintarvikeketjussa (2018)
https://paliskunnat.fi/ohjeet_oppaat/Poroelintarvikeketju_2018.pdf
www.redu.fi/parastaporoa
Poroteurastamoiden nykyisten sivutuotejakeiden mahdollisuudet elintarvikkeena ja rehuna (2018)
https://paliskunnat.fi/ohjeet_oppaat/Poroteurastamoiden_sivutuotteet_2018.pdf
www.redu.fi/parastaporoa
Poronlihaleikkaamoiden nykyisten sivutuotejakeiden mahdollisuudet elintarvikkeena ja rehuna (2018)
https://paliskunnat.fi/ohjeet_oppaat/Poronlihaleikkaamoiden_sivutuotteet_2018.pdf
www.redu.fi/parastaporoa
Lihan käsittelyn mahdollisuudet, poronlihaa käsittelevä ilmoitettu elintarvikehuoneisto (2019)
https://paliskunnat.fi/ohjeet_oppaat/Lihankasittelyn_mahdollisuudet_2019.pdf
www.redu.fi/parastaporoa
Poroverotus tutuksi (2019)
https://paliskunnat.fi/ohjeet_oppaat/Poroverotus_tutuksi_2019.pdf
www.redu.fi/parastaporoa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti